logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Repülőgép-katasztrófába torkollt a romantikus lánykérés

| Szerző: hirado.hu
Egy ember életét vesztette, amikor egy "Hozzám jönnél?" feliratot húzó kisrepülőgép lezuhant Montreálban.

Romantikus gesztusként indult, azonban szerencsétlenség lett vége egy lánykérésnek az ausztráliai Montreálban, ahol egy “Hozzám jönnél” feliratot húzó kisrepülőgép lezuhant. A pilóta súlyos sérülésekkel került kórházba, az utasa azonban nem élte túl a tragédiát.

Az 1974-es Cessna 172-est vezető 50 éves Gian Piero Ciambella az Aerogram reklámügynökség tulajdonosa volt a rendőrségi jelentés szerint. A New York Post cikke szerint egyelőre nem zárult le a nyomozás az ügyben, így nem tudni, hogy az utas, a leendő vőlegény volt-e.

A Dieppe park közelében lezuhanó repülőről felvétel is készült, melyen jól látszik, hogy a becsapódás után a roncs hatalmas tűzgömbbé változik. A helyszínre kiérkezők nek hamar sikerült eloltani a lángokat, és segítséget nyújtani a pilótának, míg az utast már nem sikerült megmenteni.

Egyelőre a baleset oka nem tisztázott, de több forrás szerint motorhiba léphetett fel. A lapnak nyilatkozó forrás szerint Ciambella különösen ügyes és tapasztal pilóta hírében állt, így kizártnak tartja a személyi hibát.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még