logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gabby Petito apukája a tévében üzent meggyilkolt lánya bujkáló vőlegényének

| Szerző: hirado.hu
A szülők Dr. Phil műsorában ültek először kamerák elé, és beszéltek lányukról, akit szeptemberben holtan találtak Wyomingban.

A rendőrség továbbra sem találja a meggyilkolt influenszer, Gabby Petito vőlegényét, Brian Laundrie-t. A 25 éves férfit, akit szeptember 17-e óta eltűnt személyként kezelnek, nem adott életjelet magáról, a kutatócsapatok pedig nem találták nyomát New Port közelében, ahol a közeli mocsaras területeket búvárokkal is átfésültették.

Briant továbbra sem vádolják gyilkossággal, ellenben szokatlan viselkedése miatt a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene, mint Gabby gyilkossági ügyében érdekelt személy ellen. Az egyetlen dolog, amivel meg tudja jelenleg vádolni Laundrie-t a hatóság, az készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás bűntett lehetne, ugyanis a férfi ellopta Petito bankkártyáját, és fizetett vele azután, hogy eljött a gyilkosság helyszínéről, a wyomingi nemzeti parkból.

Megtörték a csendet Gabby Petito szülei

Mindeközben vállalták a kamerák előtti interjút Petito szülei, Joe Petito és Nichole Schmidt, valamint mostohaszülei, Tara Petito és Jim Schmidt és jogi képviselőjük is, akik Dr Phil műsorában beszéltek arról a napról, amikor kiderült, hogy valóban a 22 éves Gabby holttestét találták meg a Wyomingban, a Grand Teton Nemzeti Parkban.

A rendőrök egy olyan ruhadarabról adtak leírást, ami megegyezett Gabby egyik kedvenc pulóverével. Tudtuk, hogy ő az, akkor is ha azt reméltük, hogy nem ő lesz. Életem legnehezebb dolga volt ezt végighallgatni.

– emlékezett vissza Gabby édesanyja, Nichole Schmidt.

Az interjúból egyértelmű volt, hogy a szülők szerint a vőlegénynek köze lehetett lehetett Gabby halálához, és egyöntetűen úgy vélik, hogy Brian bujkál.

Biztosak vagyunk benne, hogy életben van. Gyáva féreg, sokkal többet tud Gabbyről, ahogyan mindenki abban a házban, csak nem elég bátrak, hogy vállalják cselekedeteik következményét

– utalt az apa, Joe Petito a teljes Laundrie családra, akik közül eddig csak Brian lánytestvére szólalt meg az üggyel kapcsolatosan.

Cassie Laundrie az ABC Newsnak azt mondta, ha tudná, hogy hol van a bátyja, ő feladná, mivel az egész család tudni szeretné, hogy mi történt. Arra kérte testvérét, hogy adja fel magát, és vessen véget annak a rémálomnak, amiben hetek óta él két család is.

Gabby Petito és Brian Laundrie kapcsolata látszatboldogság volt

A pár, akinek Youtube és Instagram oldalait is százezrek követték, feltöltött tartalmaik szerint boldogok voltak és fülig szerelmesek, azonban azóta árnyaltabb a kép. Rendőrségi dokumentumok szerint augusztus 12-én Utah államban kihívták a rendőrséget a szóban forgó, hangosan vitatkozó párhoz, ahol állítólag Gabby sírva panaszolta el, hogy erőszakosan bánt vele a párja, bár feljelentés nem történt. A rendőrségi feljegyzésekből az is kiderült, hogy a 911-et tárcsázó szemtanú látta, ahogy Brian megüti a menyasszonyát, ezután hívott segítséget.

A pár Insidernek nyilatkozó barátai szerint Gabby és Brian kapcsolatának sok mélysége és magaslata volt, és mindig drámáztak valamin, melynek fő oka Brian féltékeny természete volt.

Petito szülei szeptember 11-én jelentették be lányuk eltűnését, miután vőlegénye, Brian Laundrie egyedül tért vissza az eredetileg ősz végéig tervezett, az Egyesült Államokat körbejáró túrájukról szeptember 1-én. A férfit hiába faggatták a lány szülei, nem volt hajlandó semmit elárulni Gabby hollétéről. Brian egyébként kedvese autójával utazott haza, és saját szüleinél húzta meg magát.

Briant szeptember 14-én, kedden látták utoljára a szülei, amikor hátizsákjával kocsiba ült és a közeli 25 ezer hektáros mocsaras természetvédelmi területhez hajtott. A férfi aznap nem tért haza, így a családja a keresésére indult, de csak a kocsiját találták meg a környéken, a North Port-i rendőrség figyelmeztető cédulájával, miszerint rossz helyen parkol. A kocsit a család a helyszínen hagyta, hogy Briannek legyen mivel hazamennie, mivel azonban fiuk nem került elő, végül a család hazavitte az autót, így találhatta a rendőrség Laundrie házának felhajtóján a kocsit a házkutatás során, melynek részleteiről azonban nem számoltak be a nyomozók.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még