logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Különleges jelentéssel bír Beatrix hercegnő kislányának neve

| Szerző: hirado.hu
A gyönyörű és szépen csengő név a nagymama előtt tiszteleg.

 

View this post on Instagram

 

Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi) által megosztott bejegyzés

Szeptemberben adott életet első csemetéjének Beatrix hercegnő, II. Erzsébet királynő 33 esztendős unokája. A Chelsea és Westminster kórházban született kislányról eddig nem osztott meg hivatalos fotót a királyi család, de a pici nevét nemrégiben, egy láblenyomatos fotó kíséretében bejelentették a szülők.

Örömmel tudatjuk, hogy kislányunk a Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi nevet kapta. Mind jól vagyunk és Wolfie a legjobb báty.

Wolfie, az újdonsült apuka első házasságából született fiának a beceneve, akinek az építész Dara Huang az anyukája.

A pár azt is elárulta a Hello magazinnak, hogy gyermekük keresztneve különleges jelentéssel bír, hiszen egyszerre utal az anyuka, Beatrix és a nagymama, Sarah Ferguson hajszínére, illetve kezdőbetűje miatt ez egy újabb tisztelgés a nagyi előtt.

Nem sokkal Sienna születése után nagynénje, Eugénia hercegnő kedves üzenettel köszöntötte a picit a családban:

Már most nagyon szeretlek. A rólad készült képeket elnézve bámulatosnak tűnsz. Annyit fogunk együtt nevetni. Szeretettel, Euge nénikéd.

Beatrix hercegnő első gyermeke a 95 esztendős II. Erzsébet királynő tizenkettedik dédunokája, egyben a második, aki az uralkodó néhai férje, az április 9-én, életének századik évében elhunyt Fülöp edinburghi herceg halála után jött a világra.

Beatrixot 2019 szeptemberében jegyezte el Edoardo Mapelli Mozzi olasz ingatlanmágnás. Az esküvőt eredetileg tavaly májusra tervezték, de a koronavírus-járvány miatt új időpont nyilvános kijelölése nélkül elhalasztották.

A pár végül tavaly július 17-én házasodott össze a London nyugati határában fekvő windsori királyi rezidencián, szűk családi körben és szinte titokban, hiszen a ceremóniát az udvar előre nem jelentette be. Fülöp herceg még jelen volt Beatrix tavaly nyári esküvőjén, de ez volt az utolsó olyan nagy jelentőségű esemény a királyi családban, amelyen rész tudott venni.

Érdekes lehet számodra:

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még