logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Antonio Banderas lánya lemond a nevéről

| Szerző: hirado.hu
Stella nem akarja többé anyja, Melanie Griffith vezetéknevét viselni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MELANIE (@melaniegriffith) által megosztott bejegyzés

Stella Del Carmen Banderas Griffith 1996-ban született a két hollywoodi sztár házasságából. Híres szülei ellenére Stella nem a nyilvánosság előtt éli az életét, közösségi média profilját is csak ritkán használja, hétköznapjaiban pedig nehézséget jelent számára kiírni teljes nevét, ezért hivatalos névváltoztatási dokumentumokat adott be a Los Angeles-i bírósághoz – írja cikkében a JustJared.

Csak szeretném lerövidíteni a nevemet. Egyébként sem használom a „Griffith-t” a mindennapokban és az aláírásomban sem szerepel.

Arról, hogy történt-e valami nézeteltérés anya és lánya közt, sajnos nem tudni, mindenesetre több rajongó is megkérdőjelezte Stella döntését, ugyanis úgy vélik, hatalmas tiszteletlenség a néveltörlési kérelem édesanyjával szemben.

Stella szüleivel és féltestvérével, Dakota Johnsonnal ellentétben nem a filmiparban szeretné megvetni a lábát, bár háromévesen szerepelt a Banderas rendezésében készült Tűzforró Alabama című filmben. A lány egy korábbi interjúban elárulta, hogy régebben elment néhány meghallgatásra, de túl szégyenlősnek tartja magát, hogy kamerák előtt színészkedjen, ellenben nagyon szívesen pózol, így főleg modellkedéssel foglalkozik.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még