×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

A vörös szőnyegen vállalta fel szerelmét Tom Hiddleston

 

A brit sármőr és kedvese Zawe Ashton kéz a kézben jelentek meg az idei Tony–díjátadón.

A gerlepárt néhány lesifotó buktatta le a múlthéten, ibizai nyaralásuk alatt. A színész és szintén szakmabeli párja, akit a legtöbben A szolgálólány meséje című sikersorozatból ismerhetnek, forró csókban forrtak össze a vízben lubickolva.

Mivel kapcsolatuk híre pár óra alatt bejárta a világsajtót, kár lett volna tagadniuk, éppen ezért, a hétvégén tartott Tony Awards kitűnő alkalmat biztosított a Marvel–filmek Lokijának, hogy hivatalosan is felvállalja kedvesét a vörös szőnyegen – írja a JustJared.

A 40 éves színész és a 37 éves színésznő 2019-ben együtt szerepelt a Betrayal című Broadway-darabban, de hogy mikor mélyült munkakapcsolatuk szerelemmé, azt egyelőre homály fedi.

Tom szerelmi életére legutóbb 2016-ban irányult fokozott médiafigyelem, akkor Taylor Swift énekesnővel járt együtt néhány hónapig, mely kapcsolat az énekesnő korábbi románcaihoz hasonlóan, hamar kifulladt.

A Deadline nemrégiben számolt be róla, hogy Zawe is csatlakozik a Marvel filmes univerzumához, ugyanis szerepet kapott a Marvel kapitány második részében. Nem kizárt tehát, hogy egyszer még együtt láthatjuk a vásznon a két filmsztárt.