logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Angelina Jolie elcsavarta a 31 éves The Weeknd fejét

| Szerző: hirado.hu
Egyre valószínűbb, hogy a 46 éves színésznő és a nála tizenöt évvel fiatalabb énekes között romantikus kapcsolat alakult ki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Spletnik (@spletnik_ru) által megosztott bejegyzés

Semmi meglepő nincs abban, hogy ha két sztár találkozik, a sajtó azonnal kanyarít egy szaftos sztorit az adott pár állítólagos románcáról. Ezt Jolie sem úszta meg, akit Brad Pittel való válása óta nem igen lehetett szóba hozni férfiakkal, így az első adandó alkalommal szárnya kaptak a hírek, miszerint a színésznő és napjaink egyik legfelkapottabb zenésze között szerelmi szál van kialakulóban.

A lesifotósok először július elején szúrták ki a két hírességet a celebek által igencsak kedvelt Santa Monica-i Giorgio Baldi étteremben, majd pár héttel később egy exkluzív koncerten vettek részt közösen.

A rajongók kezdetben letudták egyszerű munkamegbeszélésnek a két sztár találkáit, ugyanis Jolie újabban a kamera másik oldalán, rendezőként jeleskedik, és köztudott, hogy a kanadai énekes a színpad mellett a filmes világban is szívesen kipróbálná magát, de a napokban történt legújabb randevújuk után, többekben felütötte a fejét a kétség.

Angelina és The Weeknd ismét Giorgio Baldi éttermében találkozott, ahol egy külön, privát részlegen foglaltak helyet, majd két és fél óra beszélgetés után, beszálltak az énekes sötétített üvegű terepjárójába és meg sem álltak a zenész 70 millió dollárt érő luxusotthonáig – számolt be a JustJared.

A romantikus helyszín, a sötétedő égbolt, az asztalt megvilágító hangulatos gyertyafény mind arra engedett következtetni, hogy bizony itt több van a levegőben egyszerű barátságnál.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még