logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mit kerestek ott? Meghanék az ENSZ közgyűlése előtt milliós ruhával sokkoltak Harlemben

| Szerző: hirado.hu
Harry brit herceg és Meghan, Sussex hercegnéje szombaton az ENSZ egyik vezető tisztségviselőjével találkozott a világszervezet idei közgyűlésén New Yorkban. A pár az ENSZ székházába látogatott, hogy Amina J. Mohammed főtitkárhelyettessel találkozzon – közölte az abcnews.
Harry sussexi herceg, a brit trónörökös walesi herceg másodszülött fia (b) és felesége, Meghan sussexi hercegnő (j) távozik az ENSZ-közgyűlés 76. ülésszakáról a világszervezet New York-i székházában 2021. szeptember 25-én (Fotó: MTI/AP/Mary Altaffer).

Az ENSZ főtisztségviselője méltatta Harryék vakcinaegyenlőségért tett erőfeszítéseit és üdvözölte a közös prioritásokat, köztük az éghajlat, a nők gazdasági szerepvállalása, a fiatalok bevonása és a mentális egészségügy terén.

A baráti hangulatú találkozó után mindhárman kilátogattak a New York-i Central Parkban tartott Global Citizen 24 órás jótékonysági koncertre. A rendezvényen Meghan és Harry a koronavírus elleni oltóanyagok mellett kampányolt.

A pár a hét elején többek között egy harlemi iskolát is meglátogatott, ahol Meghan saját gyermekkönyvéből olvasott fel a diákoknak. Az eset mégsem a kedves gesztusról maradt emlékezetes, hanem arról, hogy Meghan egy 7500 dolláros (2,3 millió forintos) ruhában mutatkozott New York szegénynegyedében.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még