logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kristen Stewart arra született, hogy bemutassa Diana hercegné szenvedését

| Szerző: hirado.hu
A kritikusok szerint Oscart érdemel alakításáért a színésznő.

Megérkezett a várva várt teljes hosszúságú előzetese a Spencer címre keresztelt filmnek, mely Diana hercegné azon karácsonyát dolgozza fel, amikor eldönti, hogy elválik férjétől, Károly hercegtől.

A forgatókönyv a hercegné és a királyi család 1991-es sandringhami karácsonyára fókuszál, mely ünnep általában az eszem-iszomról, a vadászatról és a lövészetről szól, de Diana számára ezúttal nem.

Az előzetes legdrámaibb pillanata pedig egyértelműen a zárszó:

Úgy gondolod, meg fognak ölni?

A színésznő mind játékában, mind pedig az akcentusát illetően kivívta a kritikusok és a rajongók elismerését az egyperces előzetes láttán, ahhoz pedig már kétség sem fér, hogy a Spencer lesz az ősz egyik legjobban várt filmje. A kritikusok szerint az alkotás biztosan ott lesz a jövő évi Oscaron, Kristen pedig bezsebelheti a Filmakadémia első arany szobrocskáját. A film további főszerepeiben, Timothy Spallt, Sally Hawkinst és Sean Harrist láthatjuk majd.

A bemutatót november 5-én tartják az Egyesült Államokban, itthon viszont még nem kapott premier dátumot, így nem tudni, mikor debütál a hazai mozikban.

Stewart egy korábbi interjújában elárulta, hogy még soha nem hagyott benne akkora nyomot szerep, mint Diana hercegné karaktere:

Nagyon sokat jelent nekem, ami új dolog, hiszen én Los Angeles-i vagyok, és nem Angliában nőttem fel. Ez nem olyan dolog, ami mindig is a vezérfonalam volt, hisz annyira messze történt tőlem. Most mégsem tudok tőle szabadulni. Egyfolytában arra gondolok, hogy vajon mit gondolna mindarról, ami most történik a világon.

Ajánljuk még