logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megszólalt a nyomravezető, akinek segítségével megtalálták Gabby Petitót

| Szerző: hirado.hu
Jessica Schultz bejelentése segített az FBI-nak, hogy megtalálják a 22 éves influenszert, akit kedden hivatalosan is halottnak nyilvánítottak.

A szemtanú, Jessica Schultz először TikTok oldalán, majd a San Francisco Chronicle-nak is beszámolt arról a napról, amikor a wyomingi Bridger-Teton Nemzeti Parkban feltűnt neki a 23 éves Brian Laundrie, akinek menyasszonya gyilkosság áldozata lett.

A 38 éves grafikus augusztus 26-án és 27-én a környéken kempingezett barátaival, és ahogy ő fogalmaz, rögtön szemet szúrt neki a bizarrul viselkedő fiatalember.

Tudjátok, ha ott vagytok a semmi közepén, rögtön észreveszed azt, ami egyáltalán nem odaillő.

– mesélte a szemtanú, aki szerint Laundrie különösen furcsán és kínosan viselkedett, de már akkor is Gabby nélkül volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabby (@gabspetito) által megosztott bejegyzés

Az FBI kedden megerősítette, hogy valóban Gabby maradványai voltak az erdei kemping közelében. A halál oka eddig csak sejthető volt, az FBI most már gyilkossági ügyben nyomoz. Petito szülei szeptember 11-én jelentették be lányuk eltűnését, miután augusztus vége óta nem adott magáról semmilyen életjelet. Az esetről korábbi cikkünkben részletesen beszámoltunk.

Nem a vőlegényt, Brian Laundrie-t rögzítette egy vadkamera a floridai Bakerben

Briant, aki párja nélkül tért haza az amerikai körutazásról, és aki sem Gabby családjának, sem a hatóságoknak nem volt hajlandó nyilatkozni Gabby hollétéről, szeptember 14-én, kedden látták utoljára a szülei, amikor hátizsákjával kocsiba ült és a közeli 25 ezer hektáros mocsaras természetvédelmi területhez hajtott. Az FBI napok óta nagy erőkkel keresi a környéken a férfit, mely nagyrészt lápos terület, így a búvárok is nagy erőkkel segédkeznek a felkutatásban.

Szerdán közben kiderült, téves nyom az a vadkamera által rögzített felvétel, mely egy Laundrie-ra nagyon hasonlító férfit rögzített 500 mérföldre a jelenleg folyó kutatási területtől. Mint a People magazin írja, a férfi egy helyi, bakeri lakos, és nem az ügyben különösen érdekelt Laundrie.

Ajánljuk még