logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiderül az igazság? Izgalmas előzetest kapott a Britney-dokumentumfilm

| Szerző: hirado.hu
A legjobb pillanatban jelentette meg a Netflix az egykori popcsillag éltéről szóló kedvcsinálót.

Szeptember 28-án debütál a streamingóriás platformján a Britney Vs. Spears című dokumentumfilm, ami pont egy nappal a közelgő bírósági tárgyalás előtt lesz, ahol az énekesnő ügyvédje reméli, hogy Jamie Spearst örökre eltávolíthatja a vagyonkezelői pozíciójából.

Az előzetesben különböző szakértők elemzik Britney viselkedését az elmúlt évekből és próbálnak racionális magyarázatot találni az énekesnő sokszor megmagyarázhatatlan tetteire, valamint az is kiderül, miért lepték el a popsztár közösségi média felületeit a mentális állapotát kétségbevonó posztok – írja a JustJared.

Az elmúlt hónapokban hemzsegett a sajtó Britney gyámsági perének állomásaitól, a fordulatra egészen augusztusig kellett várni, amikor is az énekesnő apja a Los Angeles-i Felsőbb Bírósághoz küldött beadványában kérvényezte, hogy ne legyen többé lánya karrierje és vagyona felett hatalma.

Britney-t 2008-ban bízták apja gondjaira, miután a popsztárt kétszer is kórházba kellett szállítani labilis mentális egészsége miatt. Jamie Spears egészen 2019-ig felügyelte a híresség vagyonát és a magánéletét érintő kérdéseket, de egészségügyi gondjai miatt, utóbbiról lemondott.

Az énekesnő életében azonban nem csak a közelgő tárgyalás hoz majd változást, hanem friss eljegyzése is, ugyanis kedvese, Sam Asghari öt együtt töltött év után, feltette neki a nagy kérdést, így egy éven belül, akár oltár elé is állhat a két szerelmes, ami Britney harmadik házassága lesz.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még