×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Gyász: búcsúzik a stáb Carrie Bradshaw rákban elhunyt legjobb barátjától

 

Elhunyt Willie Garson, aki a Szex és New York sorozatban Carrie Bradshaw barátját, Stanford Blatchet alakította. A színész 57 éves volt.

Willie Garson, akit legtöbben a Szex és New York című sorozatból ismernek, 57 éves korában elhunyt – közölte az ABC News.

(Fotó: MTI/EPA/JASON SZENES)

A Szex és New Yorkban összesen 27 epizódban töltötte be Stanford Blatch szerepét, a tehetséges ügynököt és Sarah Jessica Parker (Carrie) legjobb barátját, valamint a széria mindkét filmjében is szerepelt. A színész halála előtt, az HBO Max,„ And Just Like That… című tízrészes folytatásán dolgozott.

Cynthia Nixon, aki a sorozatban Miranda Hobbest alakította, egy tweetben búcsúzott kollégájától, barátjától.

Mindannyian szerettük őt, és imádtuk a vele való közös munkát. Végtelenül vicces volt mind a képernyőn, mind a való életben” –írta.

„Olyan szomorú hír és borzasztó veszteség a SATC (Sex and the City) család számára. Részvétünk és nyugodj békében kedves Willie” – tweetelte Kim Cattrall, a széria Samanthája, ehhez csatolva egy fényképet, amely a Szex és New York forgatásán készült.

Garson a magánéletben erős szószólója volt az örökbefogadásnak. 2009 -ben vette magához fiát, Nathent, aki az Instagramon így búcsúzott édesapjától:

„Nagyon szeretlek papa. Nyugodjon békében. Nagyon örülök, hogy minden kalandod megosztottad velem, és hogy ennyi mindent elértél. Nagyon büszke vagyok rád” írta Nathen Garson az Instagramon. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nathen Garson (@nathen_garson) által megosztott bejegyzés

Bár a halál okát nem említik sehol, a Deadline információi szerint a színész évek óta küzdött a rákkal.

Willie Garson 1964 -ben született New Jersey -ben,  majd elvégezte a Yale Egyetemet, majd ezután az 1980 -as években számos népszerű televíziós sorozatban vállalt kisebb szerepeket, köztük a Cheers, a Family Ties és a LA Law. Az 1990-es éveket meghatározó számos sorozatban is szerepelt, mint például az X-akták, a Boy Meets World és a Jóbarátok.