logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jó hír a szingliknek! Randi alkalmazásra regisztrált Alicia Silverstone

| Szerző: hirado.hu
A Spinédzserek 44 éves sztárja készen áll egy új kapcsolatra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) által megosztott bejegyzés

A színésznő korát meghazudtoló formában van és nem mellesleg három éve szingli, amit úgy tűnik, megunt, ugyanis egy friss interjúban elárulta, hogy csatlakozott egy népszerű online társkereső oldalhoz és azt is elmesélte, miért döntött a regisztráció mellett – írja a JustJared.

Szerintem ez egy nagyszerű módja az ismerkedésnek, főleg a mai világban. Hiába vannak az embernek barátai, ha a mai módi nem az, hogy a buliban leszólítasz egy lányt, hanem hogy jobbra vagy balra pöccinted a telefonodon attól függően, hogy tetszik-e képről az adott személy.

Alicia csupán azt találja elkeserítőnek, hogy az emberek inkább behúzódtak a csigaházaikba, ahelyett, hogy bátran vállalni tudnák önmagukat és az érzéseiket. Mindezek ellenére, reménnyel tölti el a színésznőt, hogy ebben a hatalmas, lehetőségekkel teli életben, itt vannak az online társkeresők, melyeknek köszönhetően egyik korosztálynak sem kell lemondani a pártalálásról.

Silverstone korábban tizenhárom évig élt házasságban a zenész Christopher Jareckivel, akitől fia, a most tízéves Bear született.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még