logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Három napig tartott Britney Spears visszavonulása

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnő múlt hét pénteken döntött úgy, hogy kivesz egy kis pihenőt a közösségi médiából eljegyzése megünneplése érdekében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Nos, nem sokáig tudott távol maradni rajongóitól a frissen „szabadult” Britney, aki pár nappal ezelőtt a frászt hozta követőire, mikor szőrén-szálán elnyelte az Instagram. Az egykori popcsillag felfüggesztette a profilját, amit csak néhány órával később a Twitteren árult el, miután az aggódó tömeg kérdésekkel árasztotta el az oldalát.

Ne aggódjatok, csak szüneteltetem egy kicsit a közösségi médiát, hogy megünnepeljem az eljegyzésem. Hamarosan visszatérek!

Nem tartott sokáig a vakáció, az egykori popcsillag ugyanis a hétvége elteltével visszatért az Instagramra, amihez természetesen egy új fotó is dukált – írja a PageSix. A hasonló kompozícióban készült képekhez, amiket már megszokhattunk az énekesnőtől, követett két táncos videó is, melyek szintén nem okoztak meglepetést.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Néhány kép a hétvégi ünneplésről a vőlegényemmel, amit még mindig nem tudok elhinni, olyan fantasztikus! Nem tudtam sokáig távol maradni az instától, úgyhogy máris visszatértem

– írta bejegyzésében a 39 éves énekesnő, aki sokévnyi küzdelem után elérte, hogy apja, Jamie Britney hivatalosan is lemondjon lánya gyámságáról, és
már beadta a szükséges papírokat a bíróságra.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még