×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Édesanyjának üzent utoljára az eltűnt és vélhetően holtan talált Gabby Petito

 

Tovább folytatódik a nyomozás a népszerű influenszer eltűnési ügyében, a rendőrség hétfőn a vőlegény otthonában tartott házkutatást.

Mint korábban beszámoltunk róla, Gabby Petito személyleírásával megegyező női holttest maradványaira bukkantak vasárnap Wyomingban, a Grand Teton Nemzeti Parkban. Az FBI sajtószóvivője egyelőre nem erősítette meg minden kétséget kizáróan, hogy a százezrek által követett 22 éves influenszer maradványait találták meg, mivel még nem zárult le a szakértői azonosítás, de a családot már értesítették. A halál okát sem sikerült egyelőre megállapítani.

Mindeközben tovább folyik a keresés Gabby vőlegénye, Brian Laundrie után, akit múlt péntek óta eltűnt személyként tart nyilván a rendőrség. Brian egyedül tért vissza az Egyesült Államokat körbejáró túrájukról szeptember 1-én. A férfit hiába faggatták a lány szülei, nem volt hajlandó semmit elárulni Gabby hollétéről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabby (@gabspetito) által megosztott bejegyzés

Házkutatást tartott az FBI a vőlegény házában

Briant szeptember 14-én, kedden látták utoljára a szülei, amikor hátizsákjával kocsiba ült és a közeli 25 ezer hektáros mocsaras természetvédelmi területhez hajtott. A férfi aznap nem tért haza, így szerdán a családja a keresésére indult, de csak a kocsiját találták meg a környéken, a North Port-i rendőrség figyelmeztető cédulájával, miszerint rossz helyen parkol. A kocsit a család a helyszínen hagyta, hogy Briannek legyen mivel hazamennie, mivel azonban fiuk nem került elő, csütörtökön végül a család hazavitte az autót, így találhatta a rendőrség Laundrie házának felhajtóján a kocsit a hétfői házkutatás során, melynek részleteiről azonban nem számoltak be a nyomozók.

Gabby utolsó üzenetét édesanyjának küldte

A floridai rendőrség nyilvánosságra hozta a 22 éves influenszer utolsó kapcsolatfelvételét a családjával, az üzenetet pedig édesanyjának küldte, melyet szokatlanként írt le a család, mivel az üzenetben nagyapjára, keresztnevével utal, ami sosem volt jellemző a lányra.

Segítenél, Stannek (a nagyapja - a szerk.), mert folyamatosan kapom tőle ezeket a hangüzeneteket és nem fogadott hívásokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabby (@gabspetito) által megosztott bejegyzés

Szemtanú látta, ahogy Brian megüti Gabbyt

A pár, akinek Youtube és Instagram oldalait is százezrek követték, feltöltött tartalmaik szerint boldogok voltak és fülig szerelmesek, azonban azóta árnyaltabb a kép. Rendőrségi dokumentumok szerint augusztus 12-én Utah államban kihívták a rendőrséget a szóban forgó, hangosan vitatkozó párhoz, ahol állítólag Gabby sírva panaszolta el, hogy erőszakosan bánt vele a párja, bár feljelentés nem történt. A rendőrségi feljegyzésekből most az is kiderült, hogy a 911-et tárcsázó szemtanú látta, ahogy Brian megüti a menyasszonyát, ezután hívott segítséget.