×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Elizabeth Olsen nővérei kreációjában jelent meg a vörös szőnyegen

 

A Marvel-filmek sztárja bezsebelte első jelölését a 73. Emmy-gálán.

Különleges este volt a tegnapi a 32 éves színésznő számára, ezért nem is akárkiket, hanem híres, évek óta a divatiparban tevékenykedő ikernővéreit, kérte fel, hogy álmodjanak ruhát neki az Emmy-gálára. Díjat sajnos nem vihetett haza a Skarlát boszorkány, akit a WandaVision című Marvel-minisorozatban nyújtott alakításáért jelöltek, de ruhája miatt így is bezsebelhette az elismeréseket.

Az egyszerű vonalú törtfehér estélyit akár unalmasnak is lehetne mondani, de játékos fodrozódó ujjaival egy csapásra átsorolandó a sikkes és elegáns kategóriába. A lenyűgöző látványt tovább fokozták Chopard kiegészítők, amik közül külön kiemelendő a gyémánt fülbevaló, amik csodásan kiemelték a színésznő bájos arcvonásait – írja a People.

Elizabeth nemrég egy interjúban ismerte be, hogy él-hal Ashley és Mary-Kate stílusáért, ezért nem is meglepő, hogy pont nővérei ruhájában jelent meg a díjátadó kamerái előtt.

Mindegy éppen milyen korszakukban voltak, mindent megtettem, hogy utánozni tudjam az öltözködésüket és ez a mai napig nem változott. Akarom a kabátjukat, a cipőjüket, a ruhájukat, mindent! Szerintem ezt sose fogom kinőni.

A színésznő egyébként nyár elején került utoljára a címlapokra, mikor kiderült, hogy a koronavírus-járvány alatt oltár elé álltak kedvesével, Robbie Arnett-tel, akivel 2017 óta alkotnak egy párt.