logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Amy Schumer megindító vallomása: eltávolították a méhemet

| Szerző: hirado.hu
Az endometriózis miatt évek óta komoly fájdalmakkal élt a színésznő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@amyschumer által megosztott bejegyzés

Amy Schumer színésznő közösségi oldalán számolt be róla, hogy hosszú évek szenvedése után, olyannyira rosszabbodott az endometriózisa, hogy orvosainak nem maradt más választása, mint méhének eltávolítása – írja a Just Jared.

Egy nappal az operációm után vagyunk, a méhemet pedig kivették. Az orvosom 30 cisztát talált a méhemben, amellett, hogy az egész megtelt vérrel. A vakbelemet is el kellett távolítani, mert arra is hatással volt az endometriózis.

A komika megszenvedte az első terhességét, erről kendőzetlen őszinteséggel beszélt már több alkalommal is. A színésznőnél az endometriózis mellett ugyanazt a betegséget diagnosztizálták, mint Katalin hercegnénél, a hyperemesis gravidarumot. Ez az úgynevezett terhességi vészes hányás a teljes kilenc hónapot elviselhetetlenné teheti a kismama számára. Éppen emiatt döntöttek úgy férjével, Chris Fischerrel, hogy fiuk, Gene születése után nem vállalnak több gyermeket.

A színésznő posztjában felhívta követői figyelmét, hogy ne hagyják figyelmen kívül a jeleket, ha komoly fájdalmakkal jár a ciklusuk, mindenképpen keressenek fel egy szakorvost.

Amy és séf kedvese, Chris három és fél hónapnyi randevúzás után döntötte el, hogy összekötik életüket, a menyegzőt 2018 februárjában tartották.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még