×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Zsebkendőket elő, Tom Hiddlestonnak barátnője van

 

A brit sármőrt Ibizán fotózták le kedvesével, aki szintén színésznő.

A Thor-filmek Lokija éppen megérdemelt pihenését tölti Ibizán, ahol egy lesifotós nem mással örökítette meg egy forró csók elcsattanása közben, mint Zawe Ashton színésznővel, akit sokat A szolgálólány meséje című sikersorozatból ismerhetnek.

A 40 éves színész és a 37 éves színésznő 2019-ben együtt szerepelt a Betrayal című Broadway-darabban, de hogy mikor mélyült munkakapcsolatuk szerelemmé, azt egyelőre homály fedi -írja a

Tom Hiddleston & former Broadway co-star Zawe Ashton were spotted packing on the PDA in Ibiza - check out the pics! https://t.co/YOg3V4oZKv

— JustJared.com (@JustJared) September 16, 2021

" rel="noopener" target="_blank">Just Jared cikke.

Tom szerelmi életére legutóbb 2016-ban irányult fokozott médiafigyelem, akkor Taylor Swift énekesnővel járt együtt néhány hónapig, mely kapcsolat hamar kifulladt.

A Deadline nemrégiben számolt be róla, hogy Zawe is csatlakozik a Marvel filmes univerzumához, ugyanis szerepet kapott a Marvel kapitány második részében. Nem kizárt tehát, hogy egyszer még együtt láthatjuk a vásznon a két filmsztárt, addig is maradnak a lesifotók a friss szerelmesekről.