×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Nővérével játszana együtt sikersorozatában Jennifer Aniston

 

Csak a Jóbarátokban alakítottak testvéreket Christina Applegate-tel, de a szoros kapcsolat a mai napig is megmaradt.

Hamarosan debütál Jennifer Aniston és Reese Witherspoon sikersorozatának második évada, a Morning Show, mely ezúttal is tartogat jó néhány váratlan fordulatot a nézőknek. Azt már tudni lehet, hogy a Vészhelyzet sztárja, Julianna Margulies is csatlakozik a stábhoz, azonban a sztárduó elárulta az Entertainment Tonightnak, hogy ki az, akit szívesen látnának maguk mellett a szériában.

Ő pedig nem más, mint a másik Green-nővér, Christina Applegate, aki Aniston másik testvérét alakított a Jóbarátokban.

Szükségünk van Christina Applegate-re. Az tényleg klassz lenne. Meg kellene csinálni!

- nyilatkozták teljes egyetértésben a főszereplők.

Christinának különösen jól eshet kolléganői támogatása, miután néhány hete a nyilvánosság előtt is bevallotta, hogy szklerózis multiplexel diagnosztizálták.

Akkor így nyilatkozott a betegségéről:

Szklerózisom van. Igazán különös utazás volt ez, de olyan emberek támogatnak, akik szintén ezzel a betegséggel küzdenek. Nehéz utazás volt, ami tovább folytatódik. Ahogy egy szklerózisos barátom mondja, felkelünk és tesszük, amit kell. Én is pont ezt fogom csinálni.

Mint korábban írtuk, Christina az elmúlt évtizedek alatt több súlyos betegséggel megküzdött már, 2008-ban mellrákkal diagnosztizálták, majd kettős masztektómia után, egy rákra hajlamosító gén miatt petefészkeit is eltávolították 2017-ben. Mindemellett súlyos alvászavarral és a korai menopauzával is diagnosztizálták korábban.