logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kijött a teljes előzetes Steven Spielberg újragondolt West Side Storyjához

| Szerző: hirado.hu
A modernkori Rómeó és Júlia hamarosan a mozikban

1958-ban hatalmas siker övezte az eredeti, Broadway színpadára tervezett produkciót, amit aztán az 1961-es még nagyobb ovációt övező film követett. A Robert Wise és Jerome Robbins rendezte alkotás tíz Oscar-díjat söpört be annak idején, így nem csoda, hogy Spielberg változatát már az előzetes alapján Oscar-díj esélyesnek titulálják – írja a JustJared.

A tavalyra ígért West Side Story új változatát a koronavírus-járvány miatt elhalasztották, az új premierdátum pedig 2021. decemberére esik, így kitűnő kikapcsolódás lehet majd a karácsonyra hangolódás mellett.

Az ötvenes években New York West Side negyedét két banda háborúja dúlja fel. Mindkét fél egyeduralmat szeretne a környék felett. Az utolsó nagy összecsapásba viszont közbeszól a szerelem. Tony (Ansel Elgort) beleszeret az ellenséges banda vezetőjének húgába, Mariába (Rachel Zegler), de ahogy azt már a Rómeó és Júliából tudjuk, szerelmük tragikus véget ér.

Spielberg filmjében olyan nevek kaptak még helyet, mint Ariana DeBose, Maddie Ziegler, David Alvarez vagy Corey Stoll, de láthatjuk majd Rita Morenot is, aki az 1961-es verzióban is szerepelt, sőt Oscar-díjat is kapott legjobb mellékszereplő kategóriában alakításáért.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még