logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Felvállalták a kapcsolatukat - Renée Zellweger fülig szerelmes

| Szerző: hirado.hu
Párja, a műsorvezető Ant Anstead tette közzé az első közös fotójukat.

Június végén derült ki, hogy a népszerű műsorvezető, Ant Antstead és az 52 éves Oscar-díjas színésznő egy közös projektjük forgatásán egymásba habarodtak, de bimbózó románcukat a legnagyobb titokban akarták tartani, mígnem a szemfüles lesifotósok elcsípték és lebuktatták őket.

Zellweger és Anstead kapcsolatáról azután érkeztek a hírek, hogy a 42 éves férfi és előző felesége, Christina Haack válását hivatalosan is kimondta a bíróság, ami kifejezetten nagy port kavart az interneten, hiszen mindenki arra volt kíváncsi, hogy van-e bármi köze Renée-nek a váláshoz.

Eddig egyikük sem nyilatkozott a kapcsolatról, Ant azonban a közösségi médián most megörvendeztette rajongóit egy Renée-vel közös fotóval, felvállalva kapcsolatukat ezzel a nyilvánosság előtt – írja a Just Jared.

Bár képaláírás nincs az összebújós fekete-fehér fotó mellett, de a széles mosolyuk mindent elárul a boldogságukról.

Renée-re ráfért már a magánéleti siker, hisz miután 2005-ben hozzá ment Kenny Chesney-hez, a házasságuk még abban az évben véget is ért. Ezt aztán rövidebb kapcsolatok követték, 1999 és 2000 között Jim Carrey-vel járt, de szóba hozták még Jack White-tal és Bradley Cooperrel is.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még