logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Eltorzult arccal tért vissza a Melrose Place bombanője

| Szerző: hirado.hu
Heather Locklear felismerhetetlenségig átszabott arca a frászt hozta a rajongókra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Heather Locklear (@heatherlocklear) által megosztott bejegyzés

A kilencvenes és kétezres évek szőke ciklonja hamarosan betölti a hatvanadik életévét, de a méltósággal való megöregedés fogalmát csak úgy mint Madonna, ő is elengedte a füle mellett.

A Magyarországon leginkább a TJ Hookerből és a Melrose Place-ből ismert színésznő a sorozatos magánéleti és karrierkudarcok után, új filmben, a Don’t Sweat the Small Stuff-ban tért vissza, a tapsvihar azonban elmaradt, amikor a nézők meglátták Heathert az első képkockán.

Az egykori bombázó ma már csak árnyéka önmagának. A rajongók egy emberként hördültek fel a tévé képernyők előtt Lockleart látva. A látványos súlygyarapodást szinte észre sem venni a plasztikai műtétek miatt eltorzult arca mellett, amin ráadásul évekig tartó alkohol- és drogproblémái sem segítettek.

A Don’t Sweat the Small Stuff Kristine Carlson és férje, Dr. Richard Carlson azonos című regényén alapszik, a történet pedig Kristine-ről szól, akinek élete egy csapásra összeomlik párja halála után. A Heather főszereplésével készült film a Lifetime csatorna jóvoltából került bemutatásra – írja a NY Post. A teljes “Heather élmény” érdekében, mindenképpen érdemes belenézni az előzetesbe:

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még