logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Britney Spearst az eljegyzés után elnyelte a föld

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnő a hét elején még boldogan jelentette be, hogy kedvese megkérte a kezét.
Las Vegas, 2016. május 23.Britney Spears amerikai énekesnő a Billboard magazin zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én. (MTI/EPA/Nina Prommer)

A 39 éves popsztár Instagramján osztotta meg az örömhírt eljegyzéséről, nem sokkal azután, hogy Spears apja, Jamie leadta a Los Angeles-i bíróságon azokat a papírokat, amelyekkel hivatalosan is kezdeményezte lemondását lánya gyámságáról.

„Alig hiszem el” – írta Britney a fotóhoz, ahol büszkén mutogatta eljegyzési gyűrűjét. Az ékszert a New York-i Roman Malayev tervezte, a gyűrű belsejébe pedig a „Lioness” azaz „Oroszlány hölgy” feliratot gravírozták, ugyanis a vőlegény, Sam Asghari így becézi a popsztárt.

Britney azonban egyik napról a másikra eltűnt, legalábbis, ami az Instagram-oldalát illeti, törölte az összes bejegyzését, csupán egy üzenetet hagyott a rajongóinak Twitter oldalán:

Ne aggódjatok, csak szüneteltetem egy kicsit a közösségi médiát, hogy megünnepeljem az eljegyzésem. Hamarosan visszatérek!

Tehát az énekesnő feltételezhetően kiélvezi jól megérdemelt szabadságát, hogy a fáradalmak kipihentével, újult erővel térjen vissza, immár menyasszonyként és szabad nőként – írja a PageSix.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még