logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Öt dolog, amit talán nem tudott a születésnapos Harry hercegről

| Szerző: hirado.hu
Sussex hercege szeptember 15-én ünnepli 37. születésnapját.

Szinte már hagyománynak számít a királyi családtagok felköszöntése egy fotóval a hivatalos közösségi oldalakon, ez Harry születésnapján sem maradt el, akiről a királyi Instagram és Twitter oldalak sztoriban emlékeztek meg.

Fotó: Instagram/@dukeandduchessofcambridge

A születésnap alkalmából mi összeszedtünk öt dolgot Sussex hercegéről, amit talán a legnagyobb rajongók sem tudtak.

1. Nem eszik pizzát

Szinte már sokkoló, hogy van, aki nem szereti pizzát. A herceg egy chicagói iskola látogatása alkalmával vallotta be, hogy ő bizony nem szokott ráfanyalodni a világ egyik legkedveltebb ételére, ennek ellenére szívesen vett egy szeletet a híres serpenyős chicagói pizzából, amivel az iskola készült a herceg érkezésére.

2. Katalin eljegyzési gyűrűje Harry feleségét, Meghant illette volna

A zafírgyűrűről, mely Katalin hercegné karcsú ujján csillog, mióta Vilmos herceg megkérte vele egy kenyai vakáció során, kiderült, hogy akár Meghan hercegné is viselhetné, hiszen Diana eredetileg Harryre hagyta az ékszert. Amikor azonban Vilmos elárulta öccsének, hogy nősülni készül, Harry gondolkodás nélkül testvérének adta a gyűrűt, hiszen akkoriban a nagy Ő Harry számára még nem volt a láthatáron sem.

Meghan hercegné és Harry herceg (Fotó: Nemzeti Fotótár/EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA)

3. Volt kiskorában egy nyuszija

Harry lógófülű nyula a highgrove-i istálló udvarának egyik sarkában lévő ólban élt, amelyet ő és a bátyja maguk gondoztak. Imádta a birtokon élő juhokat is, hordta nekik a vizet, friss szénával etette őket és délután gyakran segített az állatok behajtásában is.

4. Imádja a dinoszauruszokat

Amikor Harry és Meghan még csak a randevúzás fázisánál járt, a herceg elintézte, hogy a londoni Természettudományi Múzeum egy estére csak kettejüknek legyen nyitva. Az aktuális kiállítás témája a dinoszauruszok voltak, amikért Harry kiskora óta rajong.

5. Igazán közel került a szívéhez egy hollywoodi színésznő

Az Eton College-i kollégiumi szobájában a szokásos dekor elemek mellett, helyet kapott egy poszter is a falon, amit maga a herceg vitt magával a beköltözéskor. A fotón nem más szerepelt, mint a kétezres évek egyik szexszimbóluma, Halle Berry, aki évekig volt „szobatársa” Harry hercegnek az egyetem alatt.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még