×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Madonna lehangoló a dominaszettben, már öregek otthonába küldenék

 

A 63 éves Madonnát legszívesebben betakarnák egy takaróval és biztosítanák arról, hogy nem kell ezt csinálnia. De úgy tűnik, hogy az énekesnő bármit bevállal.

Madonna fotó: MTI/AP/Invision/Charles Sykes

Az MTV VMA 2021-es díjátadó ünnepség lezajlott a hétvégén, és ahogy az lenni szokott, a nézőknek volt bőven részük sokkoló mozzanatokban. Kétségtelen, hogy nehéz feldolgozni a nyitányt.

A legmegdöbbentőbb performansz a 63 éves Madonnához köthető,  szemrebbenés nélkül ledobta a textilt, hogy aztán egy szál fehérneműnek is csak alig nevezhető szerelésben parádézzon a színpadon.

Az énekesnő egy bézs ballonkabátban lépett a mikrofon elé, amit gyorsan felváltott a fekete bőr dominaruha, hozzá passzoló rendőrsapkához hasonló kiegészítővel a fején. Az összkép igencsak kiábrándítóra sikerült a 63 éves popcsillagon, akinek sem elől, sem hátul nem takart sokat a jelmeze. A sokkoló öltözete láttán, szinte fel sem tűnik, hogy arca leginkább plasztikai sebészek játszóterének látszik.

A neves komikus Matt Walsh sem fogta vissza magát, amikor megosztotta véleményét a számára sokkoló és lehangoló Madonnáról, akinek szerinte már öregek otthonában a helye.

Betakarnám takaróval, meleg levest adnék a kezébe és megnyugtatnám, hogy neki ezt már nem kell csinálnia

– mondta, majd hozzátette, hogy Madonna akár a nagyanyja is lehetne az aznap este színpadra álló összes fellépőnek.

 

Machine Gun Kelly rapper barátnője, a színésznő Megan Fox átlátszó szettjére szavak sincsenek:

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megan Fox (@meganfox) által megosztott bejegyzés

 

A MTV VMA-n díjat nyert Lil Nas X amerikai rapper is, aki nem ismer határokat ha ízléstelenségről van szó. A 22 éves rapper legutóbb például "terheshassal" jelentette be az új albumát.

 

Lil Nas X amerikai rapper fotó:MTI/AP/Invision/Charles Sykes