logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Öt év és egy gyerek után, végre eljegyezték Kate Hudsont

| Szerző: hirado.hu
A színésznő és párja, Danny Fujikawa 2017-ben vállalták fel kapcsolatukat a publikum előtt.
Kate Hudson és Danny Fujikawa. Fotó: MTI/EPA

Évek óta pletykálnak arról, hogy Kate és Danny titokban már rég eljegyezték egymást, sőt többen azt is tudni vélték, hogy a hollywoodi sztárpár már az esküvőn is túl van, de mindeddig egyik feltételezésre sem érkezett cáfolhatatlan bizonyíték.

Egészen mostanáig, Hudson ugyanis kitett Instagramra egy fotót kedvesével, amin ha az ujját ékesítő hatalmas gyémánt nem lenne elég egyértelmű, a színésznő a képhez fűzött szövegbe egy menyasszony, egy vőlegény és egy templom emojit is tett – írja a PageSix.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés

Kate korábban egy interjúban árulta el, hogy a zenészek a gyengéi. Nem véletlen tehát, hogy korábbi partnerei szinte mind a zeneiparban dolgoztak. Három gyermeke közül egy Chris Robinsontól, a The Black Crowes frontemberétől van, egy Matt Bellamytól, a Muse frontemberétől, és legkisebb csemetéje jelenlegi párjától, Dannytől született, aki a Chief együttes énekese és gitárosa.

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt 42 éves sztárja, korát meghazudtoló formában van, amit a napokban a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén mutatott meg. Választott estélyije nem sokat hagyott a képzeletnek, az internet pedig szinte felrobbant a fotóját látva.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még