×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Lebukott: kutyagyilkosság eltussolásával vádolják Cesar Millant

 

Beperelték a világhírű kutyaidomárt.

Eljárást indítottak Cesar Millan ellen, akinek Junior névre hallgató kutyája állítólag megtámadott egy fiatal lányt, valamint szétmarcangolta Az utolsó vakáció sztárjának, Queen Latifah-nak a kutyáját, amit a híres idomár próbált eltussolni – írja cikkében a TMZ.

Lidia Matiss ügyvédei segítségével benyújtotta a keresetet Cesar ellen. A vádiratban az írja, 2017-ben elment egy Millan tulajdonában álló irodaházba, hogy meglátogassa édesanyját, aki az épületben dolgozott, a kutyaidomár alkalmazásában.

Lidia a folyosón találkozott szembe Juniorral, az amerikai pitbullal, aki felügyelet nélkül és szabadon kószált az épületben. A kutya állítólag gondolkodás nélkül rátámadt a fiatal tornász lányra és többször megharapta a lábát, akit végül súlyos sérülésekkel láttak el a kórházban. Matiss ígéretes tornász karrier előtt állt, de a baleset után álmai szertefoszlottak, a korábbi formáját már nem tudta hozni.

A lány édesanyja továbbá közölte, hogy a népszerű hollywoodi színésznő, Queen Latifah két kutyája közül, akiket a híresség Cesarhoz hordott kiképzésre, az egyik elhunyt, miután Junior megtámadta. A kutyaidomár azonban ahelyett, hogy vállalta volna a következményeket, kötelezte a beosztottjait, hogy a színésznőnek azt mondják, egy autó gázolta el kedvencét, eltussolva ezzel a valóságot.

Latifah még nem kommentálta az esetet, de Cesar a perre adott válaszában közölte, hogy Lidia azzal, hogy az irodaházba tette a lábát, vállalta a harapás kockázatát, mivel tisztában volt a veszéllyel. Az idomár szerint, Lidia járt el meggondolatlanul.

A per továbbra is folyamatban van.