×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Elkelt az utolsó Middleton – Katalin öccse megnősült

 

James Middleton a legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent.

Vilmos és Katalin a hétvégén három gyermekükkel, Györggyel, Saroltával és Lajossal repülőre ültek, hogy részt vegyenek a cambridge-i hercegné öccsének menyegzőjén Franciaországban.

A PageSix értesülései szerint, a ceremónia szűk családi és baráti körben zajlott, ahonnan nem hiányozhatott az ifjú pár hat négylábú kedvence sem.

James és kedvese Alizee Thevenet 2019 őszén jegyezték el egymást, egy évvel az első találkozásuk után, de a koronavírus-járvány miatt kénytelenek voltak kétszer is elhalasztani az esküvőt.

Mr & Mrs Middleton – Tegnap feleségül vettem életem szerelmét a családom, a barátaim és persze néhány kutya körében a gyönyörű Bormes-les-Mimosas faluban. Szavakkal nem lehet leírni, mennyire boldog vagyok.

- osztotta meg Middleton az Instagramon egy fotó keretében az örömhírt.

James márciusban a Telegraphnak adott interjújában elárulta, hogy nem véletlen a kutyaimádata, ugyanis Ella névre hallgató kedvencének köszönheti, hogy egyáltalán megismerte Alizee-t.

Egy londoni sportklubban tartott rendezvényen voltunk, mikor Ella odaszaladt Alizee-hez. Gyorsan odamentem és bocsánatot kértem. Abban a pillanatban még nem tudtam, de épp akkor ismertem meg a jövendőbeli feleségemet és mindezt Ellának köszönhetem.