logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egyre gyanúsabb, hogy Katalin hercegné negyedik gyermekét várja

| Szerző: hirado.hu
Egy királyi szakértő szerint, könnyen elképzelhető, hogy a cambridge-i hercegné ismét várandós.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge) által megosztott bejegyzés

Sorra jelennek meg a hírek Vilmos feleségének állítólagos terhességével kapcsolatban, mivel a hercegné tőle egyáltalán nem megszokott módon, több mint két hónapja kerüli a nyilvánosságot. Korábban gyakran elkísérte férjét hivatalos eseményekre, de az utóbbi időben már itt sem látni Katalint.

Többen arra vélnek következtetni, hogy James Middleton hétvégén tartott esküvője is, azért volt ennyire titkos, hogy ne lepleződjön le Katalin, már ha egyáltalán valóban jelen volt a menyegzőn, ugyanis a cambridge-i hercegné mindhárom előző terhessége alatt vészes hányással küzdött.

A hyperemesis gravidarum, vagyis terhességi vészes hányás olyan betegség, mely az állandó émelygés és hányás miatt hirtelen testsúly csökkenést, táplálkozási hiányt, és kiszáradást is okozhat, ami különösen veszélyes várandósság alatt, így folyamatos orvosi megfigyelést igényel.

Katalin hercegné (Fotó: Nemzeti Fotótár/EPA/Neil Hall)

Az Express megkeresésére a Buckingham-palota természetesen nem, de egy királyi szakértő készséggel válaszolt. Russell Myers szerint, nincs kizárva, hogy Katalin ismét áldott állapotban legyen, azonban hangsúlyozta, hogy nem szabad elmenni a tény mellett, hogy akár jól megérdemelt pihenését is töltheti gyermekeivel együtt, az egész éves munka után, főleg, hogy Harry és Meghan távozásával kétszer annyi dolog szakadt Vilmos és felesége nyakába az elmúlt időszakban.

Amennyiben a hercegné állapotos, azt a tőlük már megszokott módon, hivatalos úton befogják jelenteni, de van egy erős érzésem, hogy Katalin az elkövetkezendő hetekben visszaáll dolgozni és ezzel megcáfolja a napok óta terjengő pletykát, miszerint gyermeket vár.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még