logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Csalódás volt az idei Met-gála - a legszebb ruhákból is hiányzott a hűha faktor

| Szerző: hirado.hu
Láthattunk jó néhány, elegáns, csinos, sikkes, és szemet gyönyörködtető ruhát, de olyan kreációt, amitől az áll is leesik, idén csak kevesen viseltek.

A New York-i Mertropolitan Múzeum (Met) hagyományosan május első hetében megrendezett gáláját idén szeptember 13-án tartották meg a legnagyobb sztárok részvételével. Az esemény társelnöke Timothée Chalamet, Billie Eilish, Amanda Gorman és Oszaka Naomi volt.

Az idei gála témája az amerikai függetlenség jegyében zajlott, melyet ki-ki máshogyan értelmezett. Kim Kardashian talpig fekete harisnyában, arcát is eltakarva lépkedett a vörös szőnyegen, mindenkit meglepve azzal, hogy nem esett orra. Volt, aki áttetsző, alakot megmutató estélyiben vonzotta a tekintetet, mint Kendall Jenner és Emily Blunt, miközben Lili Reinhart és Irina Shayk virágcsokorként reinkarnálódott.

Vörös démonként állta a villanó vakuk fényét Maghan Fox, Emily Ratajkowski és Karlie Kloss, és bár tőle ez merőben újdonság, Billie Eilish is nőies vonalait hangsúlyozta egy habos-babos rózsaszín estélyiben.

A Met-gála a divattervezők játszótere, azonban idén a megdöbbentő kreációk száma igen csekély volt, talán Kim Petras énekesnő lófejes szettje tűnt ki leginkább a sorból.

Kim Petras és Hillary Taymou (Fotó: MTI/EPA/JUSTIN LANE)

És, hogy ki volt az est valódi királynője, akinek ruhájára még évek múlva is emlékezni fognak? Ő nem más mint Iman, az egykori szupermodell, David Bowie özvegye.

Iman (Fotó: MTI/AP/Invision/Evan Agostini)

Idén Tom Ford, Adam Mosseri és Anna Wintour voltak a rendezvény tiszteletbeli elnökei.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még