×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Tori Spelling túlzásba vitte a botoxot? 26 éves Barbie-babának néz ki

 

A Beverly Hills 90210 sztárja nehezen birkózik meg az öregedés jeleivel.

A Donnát alakító Tori Spelling, aki nem mellesleg a sorozatmogul/producer Aaron Spelling lányaként könnyen bekerült a stábba, jó ideje nem veti meg a különböző szépészeti beavatkozásokat. A 48 éves színésznőről köztudott, hogy többször feküdt már kés alá, arca az évek alatt jóformán felismerhetetlenre torzult, de úgy tűnik, Tori tudja fokozni a dolgot, legújabb Instagram fotója alapján vagy a retus, vagy a botox lett erősen túltolva, ugyanis a színésznő egy rosszul kinéző 26 éves Barbie-ra emlékezteti rajongóit – írja a PageSix.

Spelling ellenben váltig állítja, hogy szó sincs orvosi beavatkozásról, mindent a "jó" sminknek és arcápolási termékeknek köszönhet:

Először is, most már van egy csodálatos sminkesem, aki úgy használja az ecsetet, mint senki más. Másodszor pedig exoszóma-terápiára járok, ami olyan fehérjéket juttat a sejtjeimhez, amiktől fiatalabbnak tűnök

– árulta el titkát Tori egy rádióbeszélgetésben a minap.

Nos, bárhogy is legyen, az ötgyermekes édesanyának nem sikerült maradéktalanul eloszlatni a kételyeket követőiben, akik továbbra is arra kérik az egykori sorozatsztár, hogy álljon le a plasztikával saját egészsége érdekében.