logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Több, mint testőr: Ben Afflecken nem jutnak át J. Lo elvetemült rajongói

| Szerző: hirado.hu
Batmannél nem célszerű kihúzni a gyufát...

Nagy pillanatnak lehettek szemtanúi Jennifer Lopez és Ben Affleck rajongói múlt pénteken, hiszen a pár először jelent meg együtt nyilvános eseményen, mióta 18 évvel ezelőtt lezárult kapcsolatukat ismét felmelegítették.

A pár a Velencei Filmfesztiválon lépett kéz a kézben a vörös szőnyegre Ben új filmje, a The Last Duel premierjén. A pár elképesztően jól mutatott egymás mellett, Ben lefogyva a szmokingjában, Jennifer pedig a mélyen dekoltált Georges Hobeika estélyijében vonzotta a tekintetet.

Elnézve őket inkább tűnt úgy, mintha Lopez premierjét látnánk, és Ben csak büszkén kísérgetné szerelmét, de ebben talán nincs semmi meglepő, a színész egyszerűen csak hagyta ragyogni Jent a villanó vakuk fényében.

Affleck egyébként a nagy debütálás után új szerepben is bemutatkozott a velencei reptéren, ahol kedvese egyik erőszakos, közös fotóra vágyó rajongója megsértette a pár intim szféráját. Ben testőrként lépet Jennifer elé, és lökte odébb a férfit, felhívva figyelmét arra, hogy átlépte a határt. A közjátékról a Page Six fotóriportere egy képsorozatot is készített.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még