×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Férjhez megy Britney Spears

 

Öt év után eljegyezte szerelmét Sam Asghari.

A 39 éves énekesnő Instagram-oldalán osztotta meg az örömhírt, nem sokkal azután, hogy Spears apja, Jamie leadta a Los Angeles-i bíróságon azokat a papírokat, amelyekkel hivatalosan is kezdeményezte lemondását lánya gyámságáról – közölte a PageSix. 

„Alig hiszem el”

– írta Britney Instagram-poszjában, ahol büszkén mutogatja eljegyzési gyűrűjét. Az ékszer – ami egy nem mindennapi darab –  a New York-i Roman Malayev tervezte. A gyűrű belsejébe a „Lioness” azaz „Oroszlány hölgy” feliratot gravírozták, ugyanis a vőlegény, Sam így becézi a popsztárt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy ezt a gyűrűt mi készíthettük el, egy ilyen különleges pár számára. Közös útjuk megérintette az embereket szerte a világon, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy ennek örökké részesei lehetünk” –  mondta Malayev, a Forever Diamonds NY alapítója és ékszerész mestere vasárnap a Page Sixnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Forever Diamonds NY (@foreverdiamondsny) által megosztott bejegyzés

Harmadjára megy férjhez Britney Spears

Sam Asghari az énekesnő harmadik férje lesz. Britney 2004 januárjában 55 óráig volt Jason Allen Alexander felesége, majd ugyanebben az évben hozzáment Kevin Federline táncoshoz, akitől két gyermeke született.

Britney és vőlegénye, Asghari a „Slumber Party” című videoklip forgatásán ismerkedett meg még 2016 -ban. Az énekesnő már júniusban hangot adott annak, hogy szeretne újra megházasodni és szeretne gyerekeket szülni, azonban erre apja gyámsága miatt eddig nem kerülhetett sor.