logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Három év után újra kéz a kézben Dakota Johnson és Jamie Dornan

| Szerző: hirado.hu
A szürke ötven árnyalatának két sztárját a Telluride Filmfesztiválon csípték el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dakota Johnson (@dakota_johnsoncute) által megosztott bejegyzés

A két színész közös erotikus filmje hatalmas port kavart évekkel ezelőtt a nézőkben, és bár a rajongók nem voltak maradéktalanul megelégedve a főszereplőket alakító Dakotával és Jamie-vel, a mozi második és harmadik részére egészen megkedvelték a rajongók a színészpárost, akik minden pletyka és szóbeszéd ellenére, a forgatás alatt végig megtartották a szakmai viszonyt. Sőt, a két színész állítólag egyáltalán nem vonzódott egymáshoz, s lássuk be, ezt nehéz elhinni.

Az utolsó, 2018-as A szabadság ötven árnyalata után a párost többé nem lehetett egymás mellett látni, éppen ezért olyan meglepő, hogy Johnson és Dornan a minap egy coloradói filmfesztiválon összeállt egy közös fotó kedvéért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés

A 31 éves színésznő hippisre vette a figurát és egy Gucci kreációt viselt, amihez nem egy, hanem rögtön két napszemüveg is dukált. Jamie sem esett túlzásba az öltözködést illetően, ő egy egyszerű póló-nadrág kombinációt választott, amit egy okkersárga zoknival dobott fel.

Egyébként mindkét színész legújabb filmjét népszerűsítette a filmfesztiválon. Dakota a Maggie Gyllenhaal rendezői debütálásában készült The Lost Daughtert, míg a 39 éves színész a Belfast című alkotást – számolt be a People.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még