logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Britney Spears végérvényesen felszabadulhat a gyámság alól

| Szerző: hirado.hu
Az apja érezhette, hogy szorul a hurok, így meglepő kérvényt nyújtott be.

Újabb információk szivárogtak ki Jamie Spears bírósághoz benyújtott dokumentumaiból, melyben kérvényezi, hogy szüntessék meg gyámságát lánya felett. A Perez Hilton cikke szerint Jamie nem csak saját szerepéről mond le, de javasolja, hogy lánya felett egyszer és mindenkorra szüntessék meg a felügyelet, mivel az énekesnő körülményei olyannyira megváltoztak, hogy nincs szükség annak fenntartására.

„A gyámság segített Ms. Spearsnek túljutni egy súlyos válságon, a rehabilitálódásában, előrelépni a karrierjében, és rendbe tenni a pénzügyeit. De a közelmúltban a dolgok megváltoztak… Spears kisasszony mostanában csalódottságát fejezte ki a kontroll mértéke miatt, és kérte a bíróságtól, hogy „adják vissza az életét”.

– olvashatóak Jamie szavai a beadványban.

Ez a fordulat különösen meglepő, hiszen néhány napja még arról cikkeztek a lapok, hogy Jamie csak bizonyos feltételekkel hajlandó lemondani a gyámságról. A férfi állítólag kétmillió dollárt, vagyis közel hatszázmillió forintot követelt ellenszolgáltatásként, cserébe készséggel aláírja az eltávolítását célzó papírokat.

Britney Spears nem hagyja magát megfélemlíteni vagy megzsarolni az apja által. Mr. Spearsnek pedig nincs joga ahhoz, hogy megpróbálja túszul ejteni a lányát azzal, hogy meghatározza a lemondása feltételeit

– reagált akkor Mathew Rosengart, a popsztár ügyvédcsapatának egy tagja.

Az elmúlt hónapokban hemzsegett a sajtó Britney gyámsági perének állomásaitól, a fordulatra egészen augusztusig kellett várni, amikor is az énekesnő apja a Los Angeles-i Felsőbb Bírósághoz küldött beadványában kérvényezte, hogy ne legyen többé lánya karrierje és vagyona felett hatalma.

Képviselőjén keresztül egyébként Jamie hangsúlyozta, hogy valójában nincs oka a felfüggesztésnek és az ő eltávolításának, csupán nem akar a nyilvánosság előtt küzdeni a lányával. A milliós követelés ennek ellentmond, de az új fejlemények tükrében ismét irgalmas szamaritánus tükrében tetszeleg a sztárapuka.

Ajánljuk még