×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

A rendőrtiszt, aki megszólalásig hasonlít Dwayne Johnsonra

 

Megtalálták A szikla hasonmását!

Dwayne Johnson (Fotó: Nemzeti Fotótár/EPA/Justin Lane)

Szó szerint felrobbantotta az internetet A dzsungeltúra sztárjának és az alabamai rendőrség egyik járőrének közös összevágott fotója, mivel a két férfi kiköpött mása egymásnak – számolt be a JustJared.

A Morgan megyei seriff hivatal által közölt képen, a baloldalon látható Eric Fields rendőrtiszt, a jobb oldalon pedig Johnson. A testi adottságok mellett, a póz is hozzátett egy lapáttal a kettejük közötti hasonlóságra.

A hír természetesen A sziklához is eljutott, aki boldogan osztotta újra a fotót és hozzátette, hogy szívesen találkozna hasonmásával egy italra:

Hűha! A bal oldali férfi sokkal menőbb! Vigyázz magadra testvér, és köszönöm a kitartó munkádat. Egyszer muszáj lesz koccintanunk és hallanom kell az összes „sziklás sztoridat”, mert biztos vagyok benne, hogy van egy csomó!

Eric Fields a vele készült interjúban elárulta, hogy némi különbség aztért akad kettejük között. Például magasságban és súlyban.

Dwayne 193 cm és 118 kg, én csak 188 cm és 104 kg vagyok. A legtöbben Johnson és Vin Diesel szerelemgyerekének hívnak, ami szerintem vicces és hízelgő is.