×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Ryan Reynolds újabb trollkodásának esett áldozatul Blake Lively

 

A színész keresve sem találhatott volna kitűnőbb alkalmat, mint gyönyörű felesége 34. születésnapja.

Fotó: Instagram/@blakelively

Ha bárki megkérdezné, ki Hollywood legszórakoztatóbb párja, gondolkodás nélkül mindenki rávágná, hogy Blake és Ryan. A szerelmesek előszeretettel viccelődnek egymás kárára legyen szó évfordulóról vagy születésnapról.

A pletykafészek szőke ciklonja augusztus 25-én ünnepelte 34. születésnapját, ezt a magas labdát pedig szerető férje sem hagyhatta szó nélkül, aki egy videóval köszöntötte gyermekei anyját. A probléma csupán annyi, hogy pont Blake-ről felejtkezett meg a nagy napján – írja a JustJared.

A valaha volt legkedvencebb dolgom, ami augusztus 25-én történt

– fűzte a TikTokra feltöltött videóhoz Reynolds, amin legújabb, Free Guy című filmjét reklámozta Mariah Carey közreműködésével.

A színész így üzent kedvesének, hogy nem az ő születésnapja a legkedvesebb számára augusztus 25-én, ami természetesen csak egy jópofa vicc volt Ryan részéről és otthon egészen biztosan millió puszival köszöntötte szerelmét.

Egyébként Blaket sem kell a szomszédba küldeni humorérzékért, mikor férje megvicceléséről van szó. A színésznő rendszeresen visszavág férjének, így alig várjuk mivel kontrázik rá a születésnapi köszöntésre Lively.