Jennifer Lawrence Oscar-gálás esése megihlette a Diana hercegnéről készülő mozi alkotóit is

 

Hatalmas várakozás és izgalom övezi a Spencer névre keresztelt néhai hercegné életéről szóló filmet, amihez megérkezett az első plakát.

Az Alkonyat filmekkel világhírnevet szerző Kristen Stewart főszereplésével készülő alkotás forgatásai már befejeződtek, de a premierre még novemberig várni kell, addig azonban egy poszterrel igyekeztek a készítők fenntartani az izgalmakat.


A közzétett fotó sokak számára ismerős lehet, hiszen kísértetiesen hasonlít Jennifer Lawrence híres 2013-as Oscar gálás esésére, amikor is a színésznő úton a színpad felé, hogy átvegye a legjobb színésznőnek járó díjat, elbotlott a ruhájában és végig nyúlt a fekete szőnyeggel borított lépcsőn. Az esés szó szerint ikonikussá vált, ezért nem meglepő, hogy a Spencer film készítőit is megihlette a mutatvány – írja a JustJared.

A filmplakáton Kristen a földön fekszik egy fehér, öblös ruhában, a fejét a kezére hajtva, akárcsak Jennifer az Oscar-gála lépcsőjén.

Persze semmi bizonyíték nincs arra, hogy a poszternek és Lawrence botlásának köze lenne egymáshoz, beszélhetünk egyszerű véletlenről is, a rajongók mégis elárasztották az internetet az ehhez kapcsolódó hozzászólásokkal:

Nem hiszem el, hogy filmet készítenek arról, hogy Jennifer Lawrence elesik az Oscar-gálán

Hihetetlen! A Spencer új plakátja Jennifer Lawrence előtt tiszteleg