×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Élete árnyoldalairól vallott Owen Wilson

 

Testvére, Andrew állt mellette a nehéz időkben.

Az 52 éves Owen Wilsont leginkább vígjátékokból ismerheti a magyar közönség, azonban életét gyakran kísérte mély depresszió, mely 2007-ben odáig fajult, hogy öngyilkosságot kísérelt meg. Ezeket az Esquire magazinnak mesélte el, melyből kiderült az is, hogy az életet egyszerűen elviselhetetlennek élte meg – írja a PageSix.

Olyan, mintha magába szippantana a múlt és nem engedne tovább lépni. Elvesztettem az irányítást és már csak a kiutat kerestem.

Amikor aztán nála jött el a teljes feladás pillanata 2007-ben, öccse, a szintén színész Luke talált rá házában. Ezután bátyja, Andrew volt mellette, és hosszadalmas küzdelem árán segítette Owent visszarángatni a való életbe. Odaköltözött Owenhez, minden napra kitalált valami kis teendőt, ezeket feljegyzések formájában leírta, hogy Owennek szervezendő mindennapjai legyenek apró célokkal.

Ezeket már mind a hátam mögött hagytam. A múltam egy részét képezi, de nem hagyom, hogy ez határozzon meg. A családom pedig fantasztikus. Mérhetetlenül hálás vagyok nekik, hiszen a legnehezebb napjaimon se hagytak magamra.