Lehengerlően fest Károly herceg és Diana A korona új évadában

 

Megérkeztek az első fotók a nagy sikerű sorozat ötödik etapjához.

A brit királyi családról szóló Netflix sorozat, még azok figyelmét is azonnal lekötötte, akik egyébként nem nagy rajongói az uralkodóház tagjainak. A korona II. Erzsébet uralkodását követi nyomon időrendi sorrendben. Az Egyesült Királyságban nagy sajtóvisszhangja volt a sorozat negyedik évadának, amely Károly herceg és Diana hercegné viharos kapcsolatának a történetét dolgozza fel, de ahogy azt már a második széria után megtapasztalhattuk, a szereplőgárda újabb cserén megy keresztül az ötödik szezonra.


Az uralkodót Imelda Staunton, Fülöp herceget Jonathan Pryce, Károlyt Dominic West és Dianat Elizabeth Debicki alakítja majd, az első fotók pedig meg is érkeztek a tragikus sorsú walesi hercegnéről és férjéről – számolt be az Entertainment Weekly.

A nyár közepén kezdték el forgatni az ötödik évadot, ami az 1990-es évek elejét fogja feldolgozni, így várhatóan nagy hangsúlyt kap majd Diana és Károly egyre romló kapcsolata is. A hercegnét alakító Debicki izgatottan várta, hogy Lady Di bőrébe bújhasson a következő két évadra, hiszen a kezdetektől nagy rajongója A koronának és hatalmas tisztelője Diana hercegnének.

Diana szelleme, szavai és tettei sokak számára példamutatóak. Igazi kiváltság és megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatok ehhez a mesteri sorozathoz, ami az első epizódtól kezdve teljesen magával ragadott.

Az új évad 2022 novemberében kerül majd fel a Netflix repertoárjára.