Barbra Streisand beszólt Lady Gagának és Bradley Coopernek

 

"Engem sosem a siker, hanem az egyediség érdekelt!" - ismertette a színésznő a véleményét az új Csillag születikről.

Bradley Cooper és Lady Gaga előtt Barbra Streisand és Kris Kristofferson ríkatta meg a közönséget a Csillag születik 1976-os feldolgozásában.


Ebben a verzióban Kristofferson az önpusztító zenészt, John Norman Howardot alakítja, aki szerelmes lesz a feltörekvő énekesnőbe, Esther Hoffmanba, akit pedig Barbra személyesített meg. Akárcsak Lady Gaga a “Shallowért”, Streisand is elnyerte a Legjobb eredeti dalnak járó Oscar-díjat a film szerelmes daláért, az “Evergreenért.”

De hogy mi is volt az új változatról Barbra valódi véleménye, azt nem igazán fejtette ki nyilvánosan, egészen mostanáig.

Nem vitatkozhatom a sikerével, de engem sosem a siker érdekelt, hanem az egyediség. Amikor először hallottam a rebootról, úgy volt, hogy Will Smith és Beyoncé szerepel majd benne, azt izgalmasnak találtam. Ezért meg is lepődtem, hogy az új film, mennyire hasonlított az enyémre.

S bár a riporter rávilágított, hogy a film talán tisztelgés volt Streisand előtt, a filmcsillag szerint Gaga és Cooper felfogása a sztoriról alapból rossz volt -írja a Buzzfeed.

A rajongók persze azonnal ringbe szálltak a kemény szavakkal, és emlékeztették rá Barbrát, hogy az ő filmje is csupán koppintása volt az előzőnek, így nem kellene ilyen erős kritikát megfogalmaznia.