Jennifer Lopez szó szerint kitörölte életéből az exvőlegényét

 

Eljött az ideje, hogy közösségi oldalán se maradjon nyoma a régi kapcsolatának.

Tavasszal robbant a hír, miszerint Jennifer Lopez és vőlegénye, Alex Rodriguez két év után felbontották eljegyzésüket. A pár kapcsolata a külvilág szemén keresztül tökéletesnek látszott, a volt baseballjátékos azonban annyiszor keveredett megcsalási pletykák kereszttüzébe, hogy vélhetően Jennifer is kételkedni kezdett, és talán nem is voltak ezek a felröppenő hírek alaptalanok.


Alex így elvesztette az énekesnő bizalmát, mellyel régi szerelme karjaiba hajtotta, aki nem más, mint a másik exvőlegény, Ben Affleck. A pár kapcsolata néhány hónap alatt olyannyira komolyra fordult, hogy Lopez gyerekeivel otthagyta Floridát, és most közös házat keres Bennel Kaliforniában. Talán korai lenne egy újabb eljegyzést vizionálni, de az biztos, hogy Jennifer lezárta a múltat. Erre pedig mi is lehetne jobb bizonyíték, minthogy szó szerint kitörölte életéből Alexet. A Glamour szúrta ki, hogy Lopez Instagramjáról eltűntek az Alexel közös fotók, sőt, ki is követte egykori párját.

A korábbi Yankees-baseballjátékos először 2005-ben találkozott a 6 évvel idősebb J. Lóval, azonban a sziláng csak évekkel később lobbant fel közöttük, 2017-től alkottak egy párt.