×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Eljegyezték Paul Walker lányát - ő a szerencsés vőlegény

 

Meadow egy videóban mutatta meg az ujját ékesítő hatalmas gyémántgyűrűt.

A 22 éves modell, alig egy hónapja jelentette be, hogy együtt van a színész Louis Thornton-Allannel, aki jelenleg egy New York-i iskolában tanulja a szakmát. A szerelem azonban hatalmas lehet, ugyanis Meadow legújabb Instagram bejegyzésében már gyűrűvel az ujján látható – írja a People. Egy forrás elárulta, hogy Louis már egy ideje tervezte a lánykérést és remélte, hogy Meadow igent mond majd annak ellenére, hogy sokan korainak tarthatják az eljegyzést.

Mindketten nagyon fiatalok, de pontosan tudják, mit akarnak. Tökéletes az összhang közöttük. Jelenleg mindketten a karrierjükre koncentrálnak, de ez nem okoz gondot, mindenben támogatják egymást.

A néhai Paul Walker lánya évek óta bontogatja szárnyait a modell szakmában, de az áttörő lehetőségek sokáig elkerülték őt. Meadow először januárban jelentette be, hogy a neves divatmárka, a Proenza Schouler arca lett, majd a Givenchy kifutóján debütált a párizsi divathéten. A bemutató hatalmas visszhangot kapott, így nem elképzelhetetlen, hogy Meadow hamarosan a legkeresettebb manökenek sorát gyarapítja majd.

A modellkedés mellett, saját jótékonysági szervezetét is irányítja, amit 2015-ben hozott létre édesapja emlékére. Az alapítvány rászoruló gyermekek megsegítése mellett a környezet és az óceánok védelmével foglalkozik.