×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Madonna lánya megcáfolta: nemcsak egy elkényeztetett gazdag kölyök

 

Lourdes Leon elárulta, milyen érzés egy legendás popcsillag lányaként megvetni a lábát az életben.

Hosszú út áll még Lourdes előtt, hogy a világ őt is elismerje és ne csak úgy gondoljanak rá, mint Madonna gyerekére. Pontosabban: "Madonna gazdag lányára."

A Vogue magazin interjújában elárulta, hogy pontosan tudja, hallja a trollok hangját, és erről meg is van a véleménye a 24 éves táncos-modellnek – írja a JustJared.

"Sokan beszóltak már, egyesek képesek mindenbe belekötni, de én meg erre azt mondom, ha valakinek nem tetszik, legyen mersze elém állni, és szemtől szembe a képembe mondani."

Persze, hogy tudom, mit gondol rólam a többség. Hogy Madonna gazdag és tehetségtelen lánya vagyok. Engem ez cseppet sem érdekel, mégpedig azért nem, mert nem tartom magam tehetségtelennek.

Lourdes hozzátette, hogy bár sokan elkényeztetettnek tartják, akinek híres szülei révén, mindent ezüst tálcán kínáltak, de ez valójában nem így van. Édesanyja úgy nevelte, hogy megtudjon állni a saját lábán is, éppen ezért jelenleg egyedül él New Yorkban és a munka mellett tanul.

Dolgozom. Modellkedem és táncolok, ebből tartom fenn magam. Fizetem a tandíjamat, a lakásköltségeket, a szórakozásaimat.