Zseniális végeredmény! Elkészült a lelátón kötő Tom Daley olimpiai pulóvere

 

A sportoló jótékony célra ajánlja fel a gyapjú kardigánt.


 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Daley (@madewithlovebytomdaley) által megosztott bejegyzés

A boltok polcaira vele! Igazán dizájnos, és egyedi lett az az olimpiai logóval díszített vajszínű gyapjúkardigán, amit az olimpiai aranyérmes Tom Daley napokig kötögetett a lelátón.

Befejeztem a kardigánt!

- írta közösségi oldalán a 27 éves brit sportoló, aki az aprólékos mintákat egy videóban is bemutatta. A pulóver elején a Japán főváros neve olvasható, míg az egyik ujján a brit zászló, hátán pedig az olimpiai ötkarika és a Nagy-Brittannia csapat felirat kapott helyet.

Ahogy korábban a hirado.hu is beszámolt róla, Tom gyakran oszt meg pillanatképeket Instagram-oldalán. És hogy miért pont ezzel üti el az idejét?

A kötögetés tartotta józanul a játékokra való edzés közben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Daley (@madewithlovebytomdaley) által megosztott bejegyzés

Miután július 26-án Matty Lee-vel együtt diadalmaskodott a 10 méteres szinkronúszásban, Tom elárulta, hogy kötött egy érzelmes emléktárgyat, amely örökre emlékezteti őt első aranyérmére Tokió 2020-ban – egy személyre szabott aranyérmes erszényt.

Tom Daley célja egyébként a kötéssel, hogy pénzt gyűjtsön egy agydaganatos betegekkel foglalkozó alapítványnak, amely a kezelések és gyógymódok kutatásával foglalkozik. Az olimpikon azért ilyen elkötelezett e téren, mert az édesapja is ebben a betegségben halt meg 2011-ben.