Végre kommentálta egy családtag Eugénia hercegnő férjének kompromittáló képeit

 

Az újdonsült apuka három hölgy társaságában bukott le.

Alaposan felborzolta a kedélyeket Jack Brooksbank, II. Erzsébet királynő unokájának, Eugéniának a férje a minap, mikor lesifotósok kapták lencsevégre egy állítólagos üzleti úton, egy privát jacht fedélzetén három csinos fürdőruhás hölggyel, akik közül az egyik a bikini felsőjét útközben valahol elhagyhatta.


Az újdonsült apuka, akinek kisfia, August öt hónappal ezelőtt jött világra, hivatalos volt az Unicef Summer Gála jótékonysági rendezvényére, aminek ő az egyik szponzora volt. Az esemény után azonban nem rohant haza, inkább tett egy kitérőt a luxushajóval, miközben felesége Eugénia Windsorban maradt közös gyermekükkel.

A bulvársajtót elárasztó fotókra sem a palota, sem pedig Eugénia nem reagált még, ellenben a hercegnő édesanyja, Sára yorki hercegné harciasan bevédte vejét a rosszakarókkal szemben – írja a People.

Jack egy szuperhős! Csodálatos apa és lenyűgöző férj. Nem sok jobb embert ismerek nála. A róla megjelent fotókon egyszerűen csak a munkáját végezte, hiszen ő a Casamigos nevű tequila márka nagykövete. Már 10-12 éve ismerem őt, olyan mintha a fiam lenne.

Nos, a hercegné teljes mértékben kiállt Jack mellett, bár azt többen nem értik, mi a kapcsolat az italmárkához kapcsolódó munkája és a luxushajón három hölggyel eltöltött nap között, de egyszer biztosan kiderül.