×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Minden eddiginél korábban állhat össze a 2022-es Sziget fellépőinek listája

 

2022-ben visszatér a Sziget Fesztivál, amely augusztus 10-15 között kerül megrendezésre.

Jövőre – ha minden a tervek szerint alakul – már teljes palettával indul majd a fesztiválszezon. Szerdán jelentették be, hogy két év várakozás után a szervezők biztosak abban; 2022-ben lesz Sziget. Olyannyira, hogy a dátumot is közzétették: augusztus 10-15 között várják a bulizókat.

Csütörtök reggel a Talpra magyarban Lobenwein Nobert, fesztiválszervezőt faggatta Harsányi Levente nemcsak a Sziget, hanem a VOLT és a Balaton Sound jövőjéről is. Bár mindenki arra a legkíváncsibb, vajon ennyi kihagyás után mennyire nagy nevekre tudnak lecsapni, a tervezett fellépőkről egyelőre nem szerette volna lerántani a leplet. Folyamatosan zajlanak a tárgyalások, és annyi biztos, hogy nem akármilyen felhozatalra számíthatnak a rendezvényeken. A fellépők névsora a korán megkezdődő szervezés miatt, vélhetően az eddigieknél sokkal korábban kerülhet majd bejelentésre.

Sok esetben a megvalósult programnak semmi köze nincs ahhoz, amit szerettünk volna. VFiszont mindhárom fesztivál esetében látjuk azt, hogy elég kecsegtetőek a tárgyalásaink.

A beszélgetést újra meg lehet hallgatni az alábbi linkre kattintva:


Hallgassa vissza!

A Petőfi Rádió napindító műsora, a Talpra magyar minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig várja a hallgatókat!