A 74 éves Susan Sarandon még mindig nyitott a szerelemre

 

A színésznő kora ellenére még nem adta fel a reményt, hogy talál egy társat.

Susan Sarandon amerikai színésznő a The Death and Life of John F. Donovan című film bemutatóján, a 43. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2018. szeptember 10-én. (MTI/EPA/Warren Toda)

A Thelma és Loius, az Alfie, az Édesek és mostohák és a Ments meg, Uram! sztárjáról el kell ismerni, hogy korát meghazudtoló formában van, így nem is csoda, hogy még mindig készen áll a randizásra. Sarandon saját bevallása szerint, leginkább szerelemre vágyna, de tisztában van vele, hogy ez az ajtó számára már lehet zárva van – írja a PageSix.


Nem vagyok kétségbeesve, hiszen csodálatos életutat tudhatok magaménak, mindazonáltal a gyerekeim már nagyok, kirepültek és jelenleg nincs partnerem, ami a koronavírus-járvánnyal megkoronázva igencsak unalmas. Örülnék, ha lenne valakim, akivel jól érezhetem magam, szórakozhatok, utazhatok.

Susan korábban randevúzott az olasz rendező Franco Amurival, akitől 36 éves lánya, Eva született, majd 23 évig élt együtt Tim Robbins színésszel, akitől két fia, Jack és Miles született. A színésznő legutóbbi párkapcsolata 2015-ben ért véget öt év után, a filmrendező Jonathan Bricklinnel.

Sajnos a pandémia miatt, most igencsak korlátozottak az ismerkedési lehetőségek, ezért egy ideig most jegelem a témát. Szerencsére a gyerekeim aggódnak értem, ezért sokat vannak nálam, szóval jelenleg csak élvezem a velük töltött közös időt.