Súlyosbodó rákja miatt visszalép a népszerű tehetségkutató kedvence

 

Az America's Got Talent egyik versenyzője, a harmincéves Jane a közösségi médián keresztül jelentette be, hogy nem folytatja tovább a műsort.

Tündöklő csillagként érkezett a kamerák elé idén nyár elején a Nightbirde művésznéven tevékenykedő Jane Marczewski, aki nem csak a nézőközönséget, de a zsűrit is azonnal magával ragadta angyali hangjával. Tehetségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a bírák egyik legszigorúbb tagját, Simon Cowellt annyira meghatotta az előadás, hogy a „Golden Buzzer” gombbal jutalmazta az énekest. A gomb lenyomásával Jane szavazás nélkül, egyenes ágon bejutott a következő fordulóba.


A fiatal előadó a színpadon állva elárulta, hogy rákos beteg, jelenleg a tüdejében, a gerincében és a májában találtak daganatos sejteket, az orvosok pedig két százalék túlélési esélyt jósoltak neki. Jane a műsorba való jelentkezésekor és a meghallgatás után is reménykedett benne, hogy állapota engedi majd, hogy eljusson az élő show-ig, de sajnos rossz híreket kapott az egészségével kapcsolatban – írja a JustJared.

Azzal, hogy bekerülhettem az America's Got Talentbe, egy álmom vált valóra, hatalmas megtiszteltetés volt részt venni benne. A meghallgatásom óta, a betegségem súlyosbodott és a küzdelmem a rákkal jelenleg minden energiámat és figyelmemet leköti. Sajnálom, hogy ezt így kell bejelentenem, de nem fogom tudni folytatni a versenyt. Az élet sajnos nem mindig azokat a lapokat osztja le, amikben reménykedünk. Köszönöm a támogatásotokat, a világot jelenti nekem. Hamarosan jobban leszek, maradjatok velem!