×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Sophie Turner hercegnőként csatlakozott a brit királyi családhoz

 

A HBO Max számára készülő szériához újabb világsztár igazolt.

Megérkezett az első előzetes A The Prince (A herceg) című szatirikus hangvételű sorozathoz, mely a brit királyi családról szól. A produkcióban számos világsztár kölcsönzi a hangját a karaktereknek: Harry herceget Orlando Bloom szólaltatja meg, feleségét, Meghan Markle-t pedig Condola Rashad. Lucy Punch hangján szólal meg Kate Middleton, Tom Hollander hangján Fülöp herceg és Károly herceg, Frances De La Tour lesz II. Erzsébet királynő és Iwan Rheon Vilmos herceg szinkronhangja. György herceg inasát, Owent Alan Cumming alakítja a rajzfilmben.

A trailerből pedig kiderült, ki az egyetlen színésznő, akinek kilétét nem leplezték le eddig. A kis Sarolta hercegnőt nem más, mint a Trónok harca Sansája, Sophie Turner szólaltatja meg -írja a Just Jared.

Az HBO Max által megrendelt sorozat forgatókönyvírója és executive producere Gary Janetti, aki egyebek mellett a Family Guy-, valamint a Will & Grace-szériákat is készíti. Az animációs sorozatot Janetti királyi házzal foglalkozó, szatirikus Instagram-oldala ihlette, amelynek 900 ezer követője van.