×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Jared Letóból semmi sem maradt, miután kezelésbe vették a maszkmesterek

 

A House of Gucci című filmjéhez ismét nagy átalakuláson kellett átesnie.

Ridley Scott House of Gucci című filmje már hónapok óta lázban tartja a mozirajongókat, hiszen Lady Gaga másodízben próbálja ki magát a szélesvásznon, ráadásul nem is akármilyen szerepben. A díva a Gucci divatházról szóló filmben Adam Driver partnere, melyben ő játssza Maurizio Gucci (Driver) feleségét, Patrizia Guccit, akit azért ítéltek el, mert bérgyilkost fogadott férje megölésére.

Gaga az első képkockákat látva ismét ott lehet az Oscar-gálán, akiről azonban eddig nem esett szó, de elképesztő átalakuláson ment át a szerep kedvéért, az Jared Leto. A színész-énekes Paolo Guccit, a divatház alapítójának, Guccio Guccinak az unokáját alakítja, akit egyébként menesztettek a családi vállalkozásból, mivel nem végezte megfelelően a rábízott feladatait.

A filmhez megjelent plakátok egyikén Paolo karaktere látható, azonban olyan zseniális a maszkmesteri munka, hogy az őt megszemélyesítő Letóra egyáltalán nem lehet ráismerni - írja az Indiewire.

Jared híres filmes átalakulásairól, elég ha csak a Mielőtt meghaltamra, vagy a Suicide Squad - Öngyilkos osztagra gondolunk.